CV storing in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek?

In Hoogeveen, Leeuwarden of Sneek belt u Dijkstra Warmtetechniek

Door goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw CV ketel en komt een CV storing minder vaak voor. Dat is goed nieuws voor u in Sneek, Leeuwarden of Hoogeveen. Bij een CV storing zoekt u natuurlijk eerst zelf naar de oorzaak. Kijk of de ketel niet moet worden bijgevuld. De druk van de ketel moet tussen de 1,5 en 2 bar liggen. Geluiden in de leidingen kunnen betekenen dat de verwarming moet worden ontlucht en bij lekkages die gemaakt moeten worden staan wij, van Dijkstra Warmtetechniek 24 uur voor u klaar met onze storingsdienst.

CV storing in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek? Bel Dijkstra verwarming voor preventief onderhoud

Voorkom een storing van uw CV in uw woning in Hoogeveen, Leeuwarden of Sneek door preventief onderhoud. Onze servicemonteurs komen 24 uur per dag allerlei storingen tegen zoals:

  • Elektronische ontsteking niet werkend
  • Ketel die lekt
  • Expansievat lekkend
  • Warmtewisselaar
  • Lekkende driewegklep bij combiketels

Onze monteurs beschikken over veel ervaring in warmtetechniek, een MBO+ opleiding en zijn servicegericht. Bij onze monteurs is de klant koning en u wordt snel en netjes geholpen met een werkende CV.

Bel als u een CV storing heeft

Bel Dijkstra Warmtetechniek en wij komen naar u toe. Uw CV storing is snel verholpen en wij bieden ook scherp geprijsde nieuwe CV ketels. Die hebben wij ook in de verhuur en bieden wij in lease-contracten. Bespreek de mogelijkheden met één van onze servicepartners bij u in de buurt. Door heel Friesland en Groningen ziet u onze servicebussen rijden. Als u belt voor een storing, geef dan de storingsmelding op het display door. Wij kunnen uw CV ketel dan efficiënt maken met de juiste materialen. Neem contact op via 0512 843 807 of via  ons contactformulier.