CV storing in Assen Groningen of Heerenveen?

CV storing in Assen Groningen of Heerenveen? bel snel Dijkstra Warmtetechniek

Bij een CV storing zit u direct onthand. Uw huis kunt u niet meer verwarmen en er is geen warm water. U kunt zelf kijken wat u kunt doen en checken of de stekker nog in het stopcontact zit of dat alle zekeringen nog werken. Vaak is het probleem ook opgelost door de ketel bij te vullen. In principe moet de druk van de ketel tussen de 1,5 en 2 bar liggen. Ook geluiden in de leidingen kunt u zelf voorkomen door de verwarming te ontluchten. Als u in uw woning in Heerenveen, Groningen of Assen uw CV storing niet zelf kunt oplossen, belt u Dijkstra Warmtetechniek. Wij staan voor u klaar met een 24-uurs storingsdienst.

Voorkom CV storing in Heerenveen, Groningen en Assen met deskundig onderhoud

Uw huis in Heerenveen, Assen of Groningen voelt niet als ‘thuis’ met een CV storing. Zonder warmte voelt u zich niet comfortabel en vele malen per dag heeft u warm water nodig in het huishouden. Nadat u zelf alle nodige zaken heeft gecontroleerd, zoals de waakvlam of een mogelijke lekkage, kunt u Dijkstra Warmtetechniek inschakelen. Wij komen 24/7 voor allerlei storingen zoals:

  • Lekkende ketels
  • Lekkende expansievaten
  • Elektronische ontsteking of brander niet werkend
  • Warmtewisselaar
  • Lekkende driewegklep bij combiketels

Onze monteurs beschikken over warmtetechniekervaring, MBO+ opleiding en de juiste mentaliteit. Onze klant is koning en u wordt snel, netjes en voorkomend geholpen.

Bel met een CV storing

Bel Dijkstra Warmtetechniek met een CV storing. Wij helpen u graag verder en vaak is één van onze servicepartners bij u in de buurt. Want door heel Friesland en Groningen ziet u onze servicebussen om onze klanten te bedienen. Als u bij het bellen aangeeft welke storing op het display te zien is, heeft onze servicemonteur al een idee hoe lang hij met uw CV ketel bezig is en welke materialen hij nodig heeft. Neem contact op via ons contactformulier.