CV onderhoud in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek? Welkom bij Dijkstra

Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille biedt scherpe CV ketel prijzen bij aankoop en onderhoud

Het komt altijd onverwachts en ongewenst, een cv ketel die uitvalt. U heeft een koud huis en kunt niet beschikken over warm water. Met investering in een goede, kwalitatieve CV ketel van Dijkstra Warmtetechniek met bijbehorend CV onderhoud hoeft u zich in Leeuwarden, Hoogeveen of Sneek geen zorgen te maken. Door het afsluiten van een uitgebreid onderhoudscontract, zoals het uitgebreide ServicePlus en All-in onderhoudscontract, kunt u altijd rekenen op onze 24/7 storingsdienst.

Geen warmteproblemen met periodiek CV onderhoud in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek

CV onderhoud is de basis voor een langdurig en zeker gebruik van uw CV ketel. Dijkstra Warmtetechniek komt in Friesland en Groningen allerlei storingen tegen. De problemen die wij oplossen:

  • Lekkende ketels en expansievaten
  • Niet werkende elektronische ontsteking
  • Warmtewisselaar of branderset
  • Driewegklep (combiketels)

Met uw huis in Heerenveen, Assen of Groningen zorgt CV onderhoud met een contract van Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille voor zekerheid. Met monteurs die beschikken over de juiste klimaattechniekervaring, beroepsopleidingen op MBO+ niveau en de juiste instelling, wordt u altijd netjes en voorkomend geholpen. De klant is koning bij Dijkstra Warmtetechniek.

Neem contact op met Dijkstra voor een altijd warm huis

Dijkstra Warmtetechniek biedt vele mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Daarnaast bieden wij eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract voor uw CV. Bel of check de website en vergelijk de verschillende mogelijkheden. Volg 2.500 andere tevreden klanten in uw regio en sluit een contract af, zodat u er de komende jaren warmpjes bijzit. Neem contact op via 0512 843 807 of via ons contactformulier.