CV onderhoud in Groningen Heerenveen of Assen

Dijkstra Warmtetechniek biedt gratis CV advies en scherpe prijzen

Met een cv ketel die uitvalt, zit u in de kou en heeft u geen warm water. Met een goede, nieuwe CV hoeft u zich waarschijnlijk geen zorgen te maken, maar als uw ketel ouder is dan 5 jaar, kan een warmte probleem zich aandienen. Als u dan voor CV onderhoud in Assen, Heerenveen of Groningen woont, verzorgt Dijkstra CV ketel graag een onderhoudscontract. Zo hebben wij het uitgebreide ServicePlus en All-in onderhoudscontract. U kunt dan altijd op ons rekenen en zijn snel ter plekke bij storingen met onze 24/7 storingsdienst.

CV onderhoud in Groningen Heerenveen of Assen, voorkom storingen!

CV onderhoud is de basis voor een lang gebruik van uw CV ketel zonder problemen. Dijkstra Warmtetechniek komt in de praktijk allerlei storingen tegen. Denkt u aan:

  • Lekkende ketels
  • Niet werkende elektronische ontsteking
  • Warmtewisselaar
  • moeilijkheden met het expansievat
  • Driewegklep bij combiketels
  • Branderset of -automaat

Als u in Heerenveen, Assen of Groningen woont en door CV onderhoud zekerheid wenst omtrent en warm huis, neemt u contact op met Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille. Onze monteurs hebben de juiste klimaattechniekervaring, beroepsopleidingen op MBO+ niveau, zijn netjes en voorkomend en beheersen de Nederlandse taal.

Altijd een warm huis met onderhoud van uw CV

Dijkstra Warmtetechniek biedt vele mogelijkheden om een onderhoudscontract voor uw CV af te sluiten. Kijk op de website en vergelijk de verschillende mogelijkheden en de aangeboden service. Sluit net als 2.500 andere tevreden klanten een contract en u zit er de komende jaren in Friesland of Groningen warmpjes bij. Neem contact op via ons contactformulier.