CV monteur nodig in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek?

Met Dijkstra Warmtetechniek blijft u huis warm

Een storing aan uw warmte-installatie komt altijd ongewenst. Juist als het buiten koud is, zult u zien dat uw CV ketel het begeeft. Een CV monteur van Dijkstra biedt hulp in Hoogeveen, Sneek of Leeuwarden met de 24/7 storingsdienst. Onze service monteurs rijden centraal vanuit Kootstertille, en hebben in de afgelopen jaren meer dan 2.500 gezinnen in Friesland en Groningen vertrouwd gemaakt met een altijd wam huis met de warmtetechniek van Dijkstra. Geen een zorgen om de CV, met een onderhoudscontract van Dijkstra Warmtetechniek. Wij leveren eerlijke service, zonder voorrijkosten tegen een eerlijke, scherpe prijs.

CV monteur nodig in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek? Vraag naar een monteur van Dijkstra verwarming

De CV monteurs van Dijkstra Warmtetechniek rijden in servicewagens in Leeuwarden, Sneek en Hoogeveen. Met CV problemen leveren wij de oplossing, want elke CV monteur van Dijkstra Warmtetechniek beschikt over:

  • ervaring in klimaatinstallaties
  • MBO+ niveau
  • vakgerichte opleidingen
  • rijbewijs B
  • is representatief en verzorgd
  • beheerst de Nederlandse taal

Bel voor een comfortabel warm huis met Dijkstra Warmtetechniek

Bel en onze CV monteur komt direct langs, zodat uw huis warm en comfortabel blijft. Wij bieden u diverse onderhoudscontracten, zoals het uitgebreide ServicePlus en All-in onderhoudscontract. Daarbij kunt u altijd op ons rekenen en zijn wij snel ter plekke bij storingen. Bel en verwarm uw huis met een CV ketel van Dijkstra Warmtetechniek! Neem contact op via 0512 843 807 of via ons contactformulier.