CV monteur nodig in Heerenveen Assen of Groningen?

Met Dijkstra Warmtetechniek zit u er warmpjes bij

Een storing aan uw cv ketel komt op ongewenste momenten. Juist als het koud is buiten, geeft u CV ketel er de brui aan. Gelukkig is een CV monteur snel in Heerenveen, Groningen en Assen. Want Dijkstra Warmtetechniek heeft een 24/7 storingsdienst en is gevestigd in Kootstertille, centraal gelegen voor vele plekken in Friesland en Groningen. 2.500 gezinnen vertrouwen al jarenlang op de warmte van Dijkstra Warmtetechniek. Maak u zich geen zorgen om de CV, sluit een onderhoudscontract af bij Dijkstra. Wij rekenen geen voorrijkosten en deskundig, eerlijk advies.

CV monteur nodig in Heerenveen Assen of Groningen? vraag naar een CV monteur waar u op kunt vertrouwen

De CV monteurs van Dijkstra Warmtetechniek die u problemen in Groningen, Heerenveen of Assen komen oplossen beschikken over:

  • MBO+ niveau
  • ervaring in klimaatinstallaties
  • vakgerichte opleidingen
  • rijbewijs B
  • representatief en verzorgd
  • beheersen de Nederlandse taal goed

Blijf warm met onderhoud van Dijkstra Warmtetechniek

Bel en onze CV monteur komt langs, zodat u warm blijft. Met diverse onderhoudscontracten, zoals het uitgebreide ServicePlus en All-in onderhoudscontract kunt u ervan op aan dat wij snel ter plekke zijn bij storingen. Daarbij komen storingen minder vaak voor doordat jaarlijks onderhoud een onderdeel uitmaakt van het onderhoudscontract. Bel en houdt u huis warm! Neem contact op via 0512 843 807 of via ons contactformulier.