CV ketel onderhoud in Groningen Heerenveen of Assen

Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille

Een storing aan uw cv ketel is niet leuk. U zit in de kou en heeft geen warm water. Met een vrij nieuwe CV hoeft u zich geen zorgen te maken, maar als uw ketel ouder is dan 5 jaar, is een uitgebreid onderhoudscontract raadzaam. Voor veel klanten in Assen, Heerenveen en Groningen verzorgt Dijkstra CV ketel onderhoud vanaf het jaar van aankoop. Wij bieden dan service en onderhoud en berekenen geen voorrijkosten als we langskomen. U bent zeker van onze vakkundigheid en ervaring. Ook kunt u dan gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst.

Voorkom storingen door CV ketel onderhoud in Groningen Heerenveen of Assen

Dijkstra Warmtetechniek komt allerlei storingen tegen. De meest voorkomende betreffen:

  • Waterlekkage
  • Elektronische ontsteking
  • Warmtewisselaar
  • Expansievat
  • Driewegklep bij combiketels
  • Branderset of -automaat

Als u in Heerenveen, Assen of Groningen grondig CV ketel onderhoud wenst, bent u bij Dijkstra uit Kootstertille bij een goed adres. Onze monteurs hebben de juiste ervaring en opleidingen, zodat zij van alle up-to-date kennis over CV ketels op de hoogte zijn.

Altijd warmte in huis met een onderhoudscontract van Dijkstra Warmtetechniek

Kijk op onze website voor de diverse onderhoudscontracten die wij aanbieden met bijbehorende maandtarieven. Daarbij bieden wij ook een saneringsbeurt aan bij aanvang van uw contract. Houdt u huis warm en aangenaam met Dijkstra uit Kootstertille, Friesland. Neem contact op via ons contactformulier.