CV ketel leasen in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek?

Dijkstra Warmtetechniek uit Friesland biedt aantrekkelijke leasecontracten

Betaal een maandelijks bedrag en na afloop van het leasecontract is de cv ketel uw eigendom. Leasen in Leeuwarden, Hoogeveen of Sneek was daarmee nog nooit zo eenvoudig en aantrekkelijk. U spreidt, evenals bij een autolease contract uw aankoopbedrag over een aantal jaren. Zo’n contract kan voor een langere of korte periode gelden bijvoorbeeld voor 6 of 12 jaar. Het gunstige van leasen is dat het rentedeel fiscaal aftrekbaar is als woningverbetering, als u de woning gebruikt als hoofdverblijfplaats. De deskundige monteurs van Dijkstra plaatsen elke gewenste CV ketel en op de website vindt u regelmatig gunstige aanbiedingen. Zit er opnieuw warmpjes bij met CV van Dijkstra!

Welke andere mogelijkheden zijn er naast een CV ketel leasen in Hoogeveen Leeuwarden of Sneek?

Dijkstra Verwarming biedt duizenden gezinnen in Friesland warmte. Warmte met een HR CV ketel of Combi ketel die wij professioneel installeren. Bij ons kunt u met een woning in Leeuwarden, Sneek of Hoogeveen zo’n CV ketel:

  • leasen, met aftrekbare rente en zekerheid van eigendom
  • kopen, waarbij u direct eigenaar bent en lage kosten heeft met onderhoud
  • huren, waarbij u geen eigenaar wordt maar wel lage kosten
  • onderhoudscontract bij een bestaande CV ketel

Bel of mail Dijkstra voor warmte in huis

Graag komen wij bij u thuis om te bekijken welke CV ketel en welk contract voor u de beste optie is. Wij willen tevreden klanten en zullen u altijd zo uitgebreid mogelijk voorlichten over de diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een warm huis, zonder diepgaande investeringen, of direct een CV ketel kopen en alleen een onderhoudscontract afsluiten. Alles is mogelijk en uw keuze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bel voor warmte bij u thuis! Neem contact op via 0512 843 807 of via ons contactformulier.